Duty manager

Het bruisende 4-sterrenhotel Nobis in Asten is op zoek naar een enthousiaste Duty Manager om ons team te versterken. Als Duty Manager werk je nauw samen met de bedrijfsleider en ben je het aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Je draagt bij aan een uitstekende hotelervaring voor onze gasten en zorgt dat alles soepel verloopt tijdens jouw dienst, terwijl je de hoogste service- en kwaliteitsstandaarden handhaaft.

Klik hier voor de uitgebreide functieomschrijving

Solliciteer direct!

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische en professionele werkomgeving op full-timebasis

Startsalaris vanaf €2700,00 [Schaal 6 Horeca CAO]

25 Vakantiedagen op full-timebasis. Doordat we 7 dagen per week geopend zijn kun je dagen schuiven in je werkweek waardoor je niet altijd een vakantiedag in hoeft te leveren op jouw gewenste vrije dag

Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen Bosco Hotels & Hospitality

Een hecht team van meer dan 220 collega's binnen de Bosco Hotels & Hospitality groep waarvan 120 werkzaam bij Best Western Hotel Nobis

Duty manager

Werk hard en maak plezier! Wie zegt dat werk en plezier niet samengaan? Bij Best Western Hotel Nobis werken we alle dagen hard aan een bijzonder en onvergetelijk verblijf voor onze gasten. We doen dat samen én met veel plezier! Daarom is het er zo gezellig, voor ons en zeker ook voor onze gasten! Best Western Hotel Nobis Asten ligt aan de A67 tussen Eindhoven en Venlo. Met Nationaal Park de Groote Peel op wandel- en fietsafstand een perfecte uitvalsbasis voor een zakelijk, maar zeker ook een recreatief verblijf.

Never a dull moment! Met 120 kamers, Brasserie ‘De Stegen’ en wellnessfaciliteiten met binnenzwembad, sauna, en fitnessclub is er echt altijd wel wat te beleven. 24/7 zijn we zowel voor als achter de schermen aan het werk om het verblijf van onze gasten fantastisch te verzorgen. Elke dag opnieuw leveren we zo samen een topprestatie! Houd jij van hard werken en veel plezier? Dan pas je prima in het team van Best Western Hotel Nobis!

Heb jij de organisatieskills en het enthousiasme om ons team te versterken?

Stuur gelijk je cv & motivatie

Stuur ons je sollicitatie!